Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuws

01

feb
2014

Geen reacties

In Nieuws

Door admin

Stichting Odeon wil Lutherse kerk in Maastricht redden

On 01, feb 2014 | Geen reacties | In Nieuws | Door admin

Er is een initiatief opgericht dat de Lutherse Kerk (Hondstraat) wil redden en bestemmen voor culturele doeleinden, Stichting Odeon. Stichting Odeon wil dat de Lutherse Kerk in Maastricht ook na verkoop door de Evangelisch-Lutherse Gemeente een belangrijke rol blijft spelen in het culturele leven van de stad. Concerten (akoestisch / klassiek), lezingen, debatten, boeken en misschien koffie en een leestafel….

Het initiatief is op zoek naar steun van zoveel mogelijk personen, ensembles, verenigingen, enz. om de verkoper, maar ook de potentiële koper, te overtuigen van het feit, dat dit initiatief voor stad, provincie en euregio de beste herbestemming is.

Meer informatie: jansenjmh@gmail.com.

Tags | ,

Plaats een reactie